HTML

Annaélete

Ebben a blogban a velem történő, engem érdeklő dolgokról fogok írni. Például a kirándulásokról, túrázásról, bosszankodásaimról, és örömeimről.

Friss topikok

Címkék

3000 (1) állás (1) állás keresés (2) aquamobil (1) átváltás (1) autó (1) baba (1) bababútor (1) babakocsi (1) babaruha (1) baba ágynemű (1) babkocsi (1) bakancs (1) bank (1) betegápoló (1) betegség (1) bicaj (2) bloggerverseny (1) blogger verseny (1) bringa (1) csákvár (1) csányi (1) cumisüveg (1) dekupázs (1) depresszió (1) deviza (1) diana (1) diéta (1) doboz (1) egytál étel (1) érdekesség (1) erőnlét (1) étel (1) fekete kenyér (1) felelőtlenség (1) főétel (1) fogyókúra (1) főtt tojás (1) főzés (3) frank (1) gasztro (3) gasztronómia (2) gazdag (1) geoaching (1) geocaching (2) globalizáció (1) gyerek (1) gyerek holmi (1) gyerek ülés (1) gyógyír (1) gyógyszer (1) hamuban sült pogácsa (1) használt elem (1) ház (1) házi betegápoló (1) hegy (1) hírek (1) hitel (4) hobbi (1) humor (1) húsvét (1) húsvéti sonka (1) influenza (1) ingókő (1) ízletes (1) jégbarlang (1) jó modor (1) kerékpár (2) kirándulás (3) kiságy (1) kismama (1) kispapa (1) (1) köd (1) kőleves (1) kommunikáció (1) korszerű (1) korszerű étkezés (1) közlekedés (1) lakberendezés (1) lamberg kastély (1) lecsó (1) lopás (1) magázódás (1) máglyarakás (1) malév (1) malév jegy (1) mellszívó (1) mit (1) mit főzzek (2) mlm (1) mór (1) munka (2) önéletrajz (1) orbán (1) ördögök építménye (1) öregedés (1) otp (1) pajzsmirigy alulműködés (1) pajzsmirigy betegség diétája (1) pákozd (1) pákozdi ingókő (1) palacsinta (1) paprika (1) paradicsom (1) pelenka (1) pocaklakó (1) rakott krumpli (1) spórolás (1) sütés (2) sütőforma (1) svájci frank (1) szabálytalankodó (1) szegény (1) székesfehérvár (1) szent györgy (1) szeretet (1) szikla (1) takarító (1) tegeződés (2) tesz vesz (1) töltött csirke (1) trianoni kereszt (1) túra (3) túrázás (2) turizmus (1) újrahasznosítás (1) updated (2) vásárlás (1) végtörlesztés (3) vicc (1) vizes (1) vizitorna (1) zabliszt (1) főzzek (1) ma (1) Címkefelhő

RTL reggeli műsor

2011.10.17. 08:55 Mmanna

 Pedig, szerintem jó. Igaz nem folyamatosan nézem (inkább csak hallgatom, akkor nézek oda, amikor a fülembe jövő információ szerint muszáj odanézni), hisz nekem is van dolgom reggel. Szellőztetés, reggelizés (a konyhában is van egy kis monitor), készülődés.....
De például ma is voltak olyan dolgok a repertoárban ami igenis érdeklődésre tart számot. Mint például, hogy mikor kell fizetni az orvosnál, és mikor nem küldhet el, és ingyen is kezelnie kell.
Nem váltották meg a világot, de legalább beszéltek róla  Nem ide tartozik, de saját tapasztalat, hogy január végén, novemberre adtak időpontot egy egyszerű ultrahangos vizsgálatra. Kellett a lelet, egy ugyanabban a kórházban márciusi időpontra kapott vizsgálathoz, így elmentem egy jó nevű magán orvoshoz, aki időpont nélkül is fogad betegeket, és 3000 jó magyar forintért számlásan elvégezte az ultrahang vizsgálatot. Én sem értem, hogy miért kell valamiért külön fizetnem, ha a TB járulékokat is keményen levonták, mi van ha még 3000 forintot sem tudok pluszban kifizetni, és sokkal komolyabb bajom van.

De más érdekes témák is voltak a ma  reggeli műsorban. Mint épp most a szívritmus zavarról néhány perc, a gyógynövényekről , vagy egy közösségi összefogásról szóló beszélgetés, ami egy család kiégett házának helyre állításáról szólt. Bár bennem felmerült, hogy volt-e biztosítása a családnak? De az összefogás, és a segíteni akarás  akkor is jó dolog.
 Na jó, a Való Világ abszolúte nem érdekel, sőt társaival egyetemben a hideg is kiráz, ha véletlenül nem nyomkodom tovább a távirányítót.  Kevesebb a reklámbevétel, mondja a csatorna, nem tudják finanszírozni a jó adásokat.
Néha elfelejtem, hogy ez nem a köztévé, hanem kereskedelmi csatorna. 

A köztévén viszont egyre jobbak a műsorok. Majd nézem (hallgatom) azt. :-)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mannaelete.blog.hu/api/trackback/id/tr863308666

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása