HTML

Annaélete

Ebben a blogban a velem történő, engem érdeklő dolgokról fogok írni. Például a kirándulásokról, túrázásról, bosszankodásaimról, és örömeimről.

Friss topikok

Címkék

3000 (1) állás (1) állás keresés (2) aquamobil (1) átváltás (1) autó (1) baba (1) bababútor (1) babakocsi (1) babaruha (1) baba ágynemű (1) babkocsi (1) bakancs (1) bank (1) betegápoló (1) betegség (1) bicaj (2) bloggerverseny (1) blogger verseny (1) bringa (1) csákvár (1) csányi (1) cumisüveg (1) dekupázs (1) depresszió (1) deviza (1) diana (1) diéta (1) doboz (1) egytál étel (1) érdekesség (1) erőnlét (1) étel (1) fekete kenyér (1) felelőtlenség (1) főétel (1) fogyókúra (1) főtt tojás (1) főzés (3) frank (1) gasztro (3) gasztronómia (2) gazdag (1) geoaching (1) geocaching (2) globalizáció (1) gyerek (1) gyerek holmi (1) gyerek ülés (1) gyógyír (1) gyógyszer (1) hamuban sült pogácsa (1) használt elem (1) ház (1) házi betegápoló (1) hegy (1) hírek (1) hitel (4) hobbi (1) humor (1) húsvét (1) húsvéti sonka (1) influenza (1) ingókő (1) ízletes (1) jégbarlang (1) jó modor (1) kerékpár (2) kirándulás (3) kiságy (1) kismama (1) kispapa (1) (1) köd (1) kőleves (1) kommunikáció (1) korszerű (1) korszerű étkezés (1) közlekedés (1) lakberendezés (1) lamberg kastély (1) lecsó (1) lopás (1) magázódás (1) máglyarakás (1) malév (1) malév jegy (1) mellszívó (1) mit (1) mit főzzek (2) mlm (1) mór (1) munka (2) önéletrajz (1) orbán (1) ördögök építménye (1) öregedés (1) otp (1) pajzsmirigy alulműködés (1) pajzsmirigy betegség diétája (1) pákozd (1) pákozdi ingókő (1) palacsinta (1) paprika (1) paradicsom (1) pelenka (1) pocaklakó (1) rakott krumpli (1) spórolás (1) sütés (2) sütőforma (1) svájci frank (1) szabálytalankodó (1) szegény (1) székesfehérvár (1) szent györgy (1) szeretet (1) szikla (1) takarító (1) tegeződés (2) tesz vesz (1) töltött csirke (1) trianoni kereszt (1) túra (3) túrázás (2) turizmus (1) újrahasznosítás (1) updated (2) vásárlás (1) végtörlesztés (3) vicc (1) vizes (1) vizitorna (1) zabliszt (1) főzzek (1) ma (1) Címkefelhő

munkát keresek

2011.09.21. 05:08 Mmanna

 Ahány szakember, annyiféleképp okítja az önéletrajzírást. Van aki azt mondja feltétlen kell fénykép, van aki azt , hogy semmiképp. Van aki azt mondja, írjuk be a személyes adatokat, van aki azt dehogyis. (pl.: születési idő) és még egy csomó különbség. Pedig sokszor ez lenne az egyetlen módja, hogy megítéljen egy HR-es. Mert legtöbbször, el sem jutok az ,, ILLETÉKES ELVTÁRSHOZ". Mert már a portás sem enged tovább, jó esetben megmondja a személyzetis nevét, akit esetleg még telefonon megkereshetek, rosszabb esetben rám küldi a biztonsági embert, ha erősködöm, hogy mégis csak akarok beszélni A VALAKI-vel

Van ahol öreg vagyok, van ahol túlképzett, van ahol alul képzett, de legfőképp nem eléggé támogatható államilag, és/vagy nem diák. 

Vállalkozás indítás? Miből, hogyan, mit, most? Főleg miből és most? Ha végig megyek az utcán majd havonta változik a kirakatok arculata profilváltás, vagy végleges bezárás miatt. Nincs mit szépíteni: félek na.

De! Ma is  megyek interjúra, nem tudom mivel foglalkoznak, mert az sem a hirdetésből, sem a telefonos egyeztetésből nem derült ki. Biztosítás? Befektetés, arany..? Edények? Mlm? Tiszta jutalékos? Az ilyen hirdetések eddig mind ilyenek voltak. Meglepődnék ha ez nem. 
De sose lehet tudni!

De lehetett tudni. Országszerte sok iroda, ahol valószínüleg ugyanígy mint itt, ülj le a számítógép elé és a nyilvános adatbázisokból keress embereket, cégeket, és hívd fel a szolgáltatás ajánlásával.  Ja, hogy valszeg ugyanaznap és tegnap és holnap minden irodából ugyanúgy fel fogják hívni? Ha szerencséd van, és nem küldd átkot rád és az összes fel- és lemenődre,  ritkább esetben szépen leteszi a telefont, még ritkább esetben talán még szerződés is lehet. 
Hírdetésben: alkalmazotti munkaviszony, személyesen: megbízással és később esetleg alkalmazottként..............

Rendes cégnél, rendes feltételekkel, rendes munkát akarok!

Szólj hozzá!

Címkék: munka önéletrajz állás keresés

A bejegyzés trackback címe:

https://mannaelete.blog.hu/api/trackback/id/tr233242513

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása